Onze nieuwste vacatures

Ben jij op zoek naar een actieve baan, waar je in teams samenwerkt op de werkvloer? Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze opdrachtgevers in de tuinbouwsector, verpakkingsindustrie of in de groothandel. Bekijk onze vacatures en reageer direct op de vacature die jou het meeste aanspreekt, schrijf je in via ons inschrijfformulier of stuur een e-mail naar: recruitment@eg-personeelsdiensten.nl

huisvesting

Huisvesting

Kom je werken bij EG Personeelsdiensten en ben je op zoek naar huisvesting in Nederland? Wij hebben verschillende kamers en zelfstandige woningen te huur, in de regio van onze opdrachtgevers. Prettig wonen is belangrijk om gemotiveerd en met veel plezier te werken.

historie-en-visie

Historie en visie

EG Personeelsdiensten is actief in de tuinbouwsector, verpakkingsindustrie en groothandel. We zijn gespecialiseerd in het uitzenden van buitenlandse medewerkers, voor korte periodes en langere termijn. Wij werven onze medewerkers zelf, via onze kantoren in Polen en Roemenië.

maatschappelijke-betrokkenheid

Maatschappelijk betrokkenheid

Wij werken mét mensen, vóór mensen. Wij voelen ons nauw betrokken bij de ontwikkeling van mens en maatschappij. Daarom steunen we graag initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zoals Tomatoworld en ons eigen initiatief RC Westland.

Bij EG Personeelsdiensten bemiddelen we niet alleen in werk. We helpen onze buitenlandse uitzendkrachten ook een bestaan opbouwen in Nederland. We bemiddelen in huisvesting en hebben persoonlijk contact met onze coördinatoren, die de taal spreken en cultuur kennen. Zo bouwen we aan een waardevolle relatie op lange termijn.

neem contact op

Veel uitzendkrachten zijn langer dan 2 jaar werkzaam bij EG personeelsdiensten