Nieuwe Collega's

Zoals u weet is er sinds 2020 een nauwe samenwerking met Westflex. En die bevalt ons prima! Naar verwachting zullen zij medio mei gaan verhuizen en hun intrek nemen in een aparte vleugel van ons pand, aan de Stoelmatter 38.

Uit ons klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat u goed tevreden bent over onze aanpak.
Met name de vaste aanspreekpunten voor u binnen ons bedrijf, de accountmanager en de coördinator, spelen hier een belangrijke rol in.
Regelmatig contact over de planning van nieuwe medewerkers, over kleine problemen met betrekking tot vervoer, huisvesting en beloning worden veel sneller aangepakt en opgelost zo blijkt uw reactie in het onderzoek.
Daarnaast wordt met Westflex momenteel samengewerkt op het gebied van automatiseringssystemen, verloning van uitzendkrachten, recruiting en onderlinge uitwisseling van medewerkers.

Westflex verwacht in de maand mei van dit jaar te verhuizen naar Wateringen en zullen dan in een aparte vleugel van ons pand in Wateringen plaatsnemen.
Op de plaats waar voorheen RC Westland is gevestigd zullen de Westflex medewerkers komen.
De interieurbouwers zijn momenteel bezig om het kantoor naar onze gezamenlijke wensen aan te passen, en voor alle medewerkers wordt een werkplek ingericht.
Gezamenlijk verwachten wij dat wij u op een nog betere wijze kunnen bedienen met onze dienstverlening.

Sinds november 2011 is Westflex gevestigd aan het kantoor Leemolen 23 in De Lier.