Verhuizing RC Westland

RC Westland is per januari 2021 verhuisd naar een nieuwe locatie om door te kunnen groeien en ontwikkelen! Vanaf heden zijn zij gevestigd aan de Poeldijkseweg 1C te Wateringen.

 

Verhuizing RC Westland

RC Westland is in januari 2021 verhuist naar de nieuwe locatie op Poeldijkseweg 1c in Wateringen. Na ruim 5 jaar te hebben gewerkt aan de Stoelmatter in het pand van EG personeelsdiensten, waar we letterlijk uit ons jasje zijn gegroeid, mogen we nu doorgroeien in het nieuwe pand waar we heel blij mee zijn . RC Westland hoopt hier alle klanten nog beter van dienst te zijn. Om zo de zieke medewerkers goed te begeleiden bij het re-integratieproces. De samenwerking met Arbo.nu welke al was opgestart op de oude locatie wordt geïntensiveerd. De volgende diensten worden inpandig bij RC Westland verzorgt: consult bij arbo-arts, fysio en binnenkort Nederlandse taalles, bemiddelingsgesprekken en coaching. (competentieprofiel)

De slogan van RC Westland is: Wij maken werk van verzuim! Samen kunnen we uw bedrijf compleet ontzorgen voor wat betreft het ziekteverzuim.

Voor meer info zie ook onze website: www.rcwestland.nl en onze LinkedIn pagina.