Corona regels intern

Voor de land- en tuinbouw is veilig werken, reizen én wonen van levensbelang. Tijdens de coronacrisis meer dan ooit! Wij doen er dan ook alles aan om de coronabesmettingen onder onze uitzendkrachten zo min mogelijk te houden en volgen de regels van het RIVM en de ABU. Lees op onze website meer over de regels die wij intern doorvoeren.

 

Corona regels intern

Voor de land- en tuinbouw is veilig werken, veilig reizen en veilig wonen van levensbelang. Tijdens de coronacrisis meer dan ooit. Wij doen er dan ook alles aan om de corona besmettingen onder onze uitzendkrachten zo min mogelijk te houden en volgen de regels van het RIVM en de ABU.

EG Personeelsdiensten werkt samen met ARBO.NU waar wij onze uitzendkrachten gratis kunnen laten snel testen in Naaldwijk, Maasdijk en Den Haag. Mocht er een Corona uitbraak op de werkvloer zijn kunnen wij ook op locatie komen testen, hiervoor zullen er minimaal 30 personen getest moeten worden.
Sinds kort hebben wij ook De FlowFlex COVID-19 Zelftest in grote aantallen beschikbaar. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan even contact op met de desbetreffende accountmanager.

Voor uitzendkrachten die gebruik maken van onze huisvesting hebben wij (leegstaande) quarantaine huizen, waar uitzendkrachten die uit een oranje gebied komen en-of in contact zijn geweest met een positief getest persoon in quarantaine kunnen. Na 5 dagen quarantaine kunnen ze zich gratis laten testen en bij een negatieve uitslag weer veilig aan het werk.

In al onze vervoer auto´s en busjes hebben wij handsanitizer en mondkapjes klaar liggen voor onze uitzendkrachten. Aangezien wij de mondkapjes niet kunnen verplichten zullen ze deze vrijwillig op moeten doen.