Investering in recruitment!

De aanvoer van gemotiveerde medewerkers uit de diverse landen is een belangrijk onderdeel van onze activiteiten.

Een groep collega’s is binnen ons bedrijf dagelijks actief om contacten te leggen, gesprekken te voeren en selecties te maken onder de aanmeldingen die wij dagelijks ontvangen. Wij doen dit vanuit Nederland, maar ook vanuit onze kantoren in het buitenland. Daarnaast zijn er een aantal agenten die ons helpen in binnen- en buitenland met deze procedure.

Om aan de vraag van onze klanten te blijven voldoen, u nog beter van dienst te kunnen zijn én om nog meer enthousiaste en gemotiveerde mensen aan een baan in Nederland te helpen, hebben wij recent een nieuw kantoor geopend: House of Work Turkije. Dit kantoor is gevestigd in Izmir, Turkije.
Op dit kantoor zijn sinds februari 2022 twee medewerkers actief voor de werving van medewerkers die gerechtigd zijn om binnen de Europese Unie, en dus in Nederland, te werken.

Daarnaast hebben wij een kantoor in Den Haag aan de Beresteinlaan 269. Op dit kantoor werken een aantal collega’s voor Westflex en EG Personeel die zich gericht bezighouden met werving en recruitment. Wij recruiten dus mede vanuit dit kantoor en wij ontvangen hier ook de medewerkers die vanuit het buitenland bij ons aankomen. Wij geven hier onder andere informatie over onze klanten, de werkzaamheden en huisvesting, daarnaast geven wij nieuwe medewerkers vanuit dit kantoor voorlichting over de Nederlandse gebruiken en de sociale rechten en plichten in Nederland. Momenteel zijn wij hard aan het werk om het pand aan de Beresteinlaan aan te passen aan onze House of Work wensen. Zo vinden er binnen en buiten veranderingen plaats. De verbouwing is bijna gereed en wij kunnen niet wachten om vanuit deze mooie, vernieuwde locatie ons werk voor u te gaan verrichten!