Recruiters op bezoek in Nederland

Om de selectie van uitzendkrachten zo goed mogelijk uit te voeren, is informatieoverdracht naar onze buitenlandse collega’s van groot belang.

Door de pandemie waren wij de afgelopen 2 jaar niet in de gelegenheid om onze recruiters van onze kantoren in Roemenië en Polen te ontvangen. Nu de versoepelingen in steeds meer landen worden ingezet/doorgevoerd, is het eindelijk weer mogelijk om onze recruiters in Nederland te verwelkomen.

Dit voorjaar stonden een tweetal weken de agenda’s volgepland met dit bezoek. De onderlinge contacten werden weer flink aangehaald. Werkafspraken werden in de persoonlijke gesprekken gemaakt en we bezochten verschillende klanten met vaak een rondleiding en uitleg over het bedrijf en de uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast gingen we natuurlijk ook langs de uitzendkrachten die door onze recruiters zijn gerekruteerd in het buitenland. En zo werd het een aangenaam weerzien voor veel mensen.

Met heel veel extra informatie en een boost aan positieve energie zagen wij de recruiters weer vertrekken naar hun thuisland. Wij onderhouden bijna dagelijks contact met deze collega’s en agenten. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van onze activiteiten. Voor u en voor ons.