Must see in Nederland

We kunnen weer! Na bijna 2 jaar verbod voor pretparken, evenementen, restaurants, bioscopen, sportscholen is er een einde gekomen aan een bizarre periode. Veel van onze medewerkers zijn korter in Nederland dan 2 jaar. Wellicht behoor je ook tot deze groep en heb je in de tijd dat je in Nederland verblijft nog weinig van Nederland kunnen zien. Ben jij al toe aan het opsnuiven van een stukje Nederlandse cultuur? Bezoek dan zeker de Keukenhof!

Een echte Must See in Nederland: De Keukenhof!
In 1949 bedacht een groep toonaangevende bloembollenkwekers en -exporteurs het plan om op een landgoed een tentoonstelling van voorjaarsbloeiende bloemen te maken.
In 2022 vind de 73ste editie plaats. In het park zijn 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen te zien, echte Hollandse molens en meer dan 20 verschillende bloemenshows.

Buiten het feit dat je zelf in het park rond kunt lopen, is het ook mogelijk om een boottocht te maken door de bloembollenvelden of een fiets of tandem (fiets voor 2 personen; zie afbeelding onder deze tekst) te huren en door het park te fietsen. Hollandser kan het natuurlijk niet! Ook is het mogelijk een rondleiding van een gids te boeken die je uitleg geeft (in Nederlands, Engels, Duits of Frans) over de historie, het thema, de verschillende planttechnieken, de inspiratietuinen, de molens en verschillende bloemenshows.

Ook aan kinderen is gedacht. Zo is er een speeltuin, een doolhof en een dierenweide. Tussendoor trek of dorst gekregen? In het park vind je verschillende restaurants en mobiele eetgelegenheden.

De Keukenhof is goed bereikbaar met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Er is namelijk een Keukenhof Express Bus die je voor de hoofdingang van de Keukenhof afzet en ophaalt. Je plant je reis heel makkelijk met de 9292-reisplanner.

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden om de Keukenhof te bezoeken? Plan dan snel je bezoek in! Tickets alleen online verkrijgbaar.
De Keukenhof is namelijk nog maar te bezoeken t/m zondag 15 mei.
Het goede nieuws is dat zij 7 dagen per week zijn geopend van 08:00 – 19:30 uur en er zijn nog voldoende tickets beschikbaar op alle dagen!