Nieuw kantoor in Turkije & upgrade in Den Haag

Om nog meer enthousiaste en gemotiveerde mensen aan een baan bij ons bedrijf te helpen, hebben wij een nieuw kantoor geopend in Izmir, Turkije: House of Work Turkije!

Op dit kantoor zijn sinds februari 2022 twee medewerkers werkzaam die zich bezighouden met de werving van medewerkers die gerechtigd zijn om binnen de Europese Unie - en dus in Nederland - te werken.

Adres:
Çolak Molla Mümin Hoca Sokaği 33E
Gaziemir
035535 Izmir


Daarnaast hebben wij ons recruitment kantoor in Den Haag (Nederland) aan de Beresteinlaan 269 een upgrade gegeven. Vanuit dit kantoor recruiten wij nieuwe mensen en ontvangen wij nieuwe medewerkers die vanuit het buitenland bij ons aankomen. Wij geven hier onder andere informatie over onze klanten, de werkzaamheden en huisvesting, daarnaast geven wij nieuwe medewerkers vanuit dit kantoor voorlichting over de Nederlandse gebruiken en de sociale rechten en plichten in Nederland. De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt om het pand aan de Beresteinlaan een mooie upgrade te geven. Zo zijn er binnen en buiten dingen vernieuwd en veranderd. De verbouwing is bijna gereed en wij kunnen niet wachten om jou op deze mooie, vernieuwde locatie te mogen ontvangen!