Leuke uitjes in Nederland!

Ontdek diverse leuke activiteiten die deze zomer plaatsvinden in Nederland. We hebben een leuke selectie met activiteiten gemaakt voor jong en oud!

 

Wandelen met een alpaca

Hoe schattig zijn alpaca’s? En hoe leuk is het om deze al wandelend mee te nemen? Bij Alpaca World Brielle kun je deze leuke beestjes aaien en uitlaten. Je wandelt per duo samen met jouw alpaca door de vestingstad en mooie nabijgelegen natuurgebieden. Relaxt en heel leuk om eens te ervaren!
Alpaca World Brielle

 

Rondje Relaxarette

Vogels om je heen, koffietje bij de hand en een rondje in de Relaxarette. In het Zuiderpark Vakantiepark van Zuiderparktheater Den Haag kan het. Het openluchttheater is 6 dagen in de week open met concerten en een te gek vakantieprogramma voor iedereen! Met open podium, knutseltuin en toffe bouwwerken en installaties zoals een supermoon, applausdouche en de relaxarette. Een leuke dag uit voor jong en oud!
Zuiderpark Theater

 

Waterfietsen in een badeend

Ja, dat lees je goed, en hoe gaaf is dit?! In Den Bosch kun je nu waterfietsen door de grachten in een badeend! Je hoeft je overigens niet suf te trappen, want er zit een elektromotor in. Naast deze leuke en bijzondere activiteit, is Den Bosch ook een prachtige stad om te bezoeken, een gezellige plek om een hapje en een drankje te doen op een van de terrassen en in de zomermaanden zijn er verschillende feesten en festival in en rondom deze stad.
De Vlotte Vloot

 

Beklim de Haagse Toren

Wil je het mooiste uitzicht over de stad achter de duinen? Sinds twee jaar kun je de Haagse toren beklimmen. De zeskantige grote kerktoren bied je een 360 graden panorama over de hofstad. Van het Kurhaus tot in de verte Delft. En… Het klinkt veel spannender dan het is! Deze activiteit is namelijk zeer geschikt voor jong en oud. Je gaat de kerk namelijk niet letterlijk beklimmen. Je bewandelt de toren vanbinnen door middel van trappen. Onder begeleiding van een gids bewandel je het gebouw en loop je verschillende trappen op, terwijl je verschillende verhalen te horen krijgt over de rijke Haagsche historie.
Haagse Toren