Verbinden, Samenwerken en Kwaliteit!

EG Personeel is onderdeel van House of Work.

Een korte introductie

House of Work is ontstaan door de nauwe samenwerking tussen de uitzendbureaus EG Personeel, Westflex, FlexWorx!, ICE Agency en het re-integratiecentrum RC Westland. We noemen deze 5 bedrijven onze 'labels' en samen vormen deze labels House of Work. In de turbulente flexmarkt is dit een mooie combinatie van bedrijven waarin wij onze inbreng bundelen op het gebied van organisatie en administratie, markt- en branchekennis, ICT en huisvesting van arbeidsmigranten. Wij bundelen de kennis van de verschillende werkgebieden en delen onze ervaringen om samen sterker te worden. Een sterke marktpartij van voldoende omvang, daadkrachtig en volledig klantgericht!

De afgelopen jaren hebben we intern hard gewerkt om onze processen te optimaliseren en verder uit te breiden. Maar wat betekent dit voor jou, onze gewaardeerde klant? Maak je geen zorgen, de individuele labels en de aandacht die je vanuit elk label gewend bent, blijven onveranderd. We koesteren de persoonlijke benadering en de kwaliteit die elk label biedt.
 

 

We connect people

Onze pay-off, "we connect people", beschrijft perfect waar House of Work voor staat. We verbinden niet alleen werkzoekenden en werkgevers, maar ook families, vrienden, bedrijven en branches. We zijn de matchmakers die ervoor zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen. En dat doen we samen, met elkaar! Want teamwork is wat ons betreft de sleutel tot succes.

Het is onze missie om mensen succesvol met elkaar te verbinden door het bieden van het totaalpakket aan internationale en kwalitatieve arbeids- en HR-oplossingen. We geloven hierbij sterk in de waarde van een persoonlijke aanpak, met aandacht, eerlijkheid en transparantie in het proces van arbeidsbemiddeling. Belangrijke waarden die stevig in ons DNA zijn verankerd.

Onze visie is dat de wereld van arbeid continu in ontwikkeling is. Wat ongewijzigd blijft, is dat mensen bij ons te allen tijde centraal staan, met aandacht, betrokkenheid en respect. We creëren duurzame relaties tussen mensen en bedrijven. Door optimaal gebruik te maken van schaalgrootte en krachtenbundeling in onze organisatie spelen wij in op de groeiende vraag naar kwalitatieve, internationale arbeid en HR-oplossingen.

Wij vinden onze nieuwe branding zeer geslaagd en we hopen dat jij er net zo enthousiast over bent. House of Work blijft groeien, verbinden en samenwerken om jou de beste service te kunnen bieden. We verheugen ons op een voortzetting van onze succesvolle samenwerking!


Meer weten over de branding van House of Work? Ons brandingteam vertelt je er met plezier alles over!
Neem contact op met marketing@houseofwork.nl of bel 0174 – 352 093 en vraag naar Frans van der Lugt of Marcel Hoogendoorn.

Website: houseofwork.nl