Voordelen P4F app

Iedere medewerker die bij ons werkt tekent zijn of haar documenten via de P4F app. Dit is natuurlijk heel goed voor onze planeet. Er hoeven natuurlijk geen bomen meer gekapt te worden om het te printen. Maar daarnaast zijn er nog heel veel andere voordelen voor jou!

We hebben al deze voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Werk je bij een opdrachtgever die een dagplanning maakt met afwisselende start- en/ of eindtijden? Dan kun je jouw planning voor de volgende dag inzien in de app. En als je deze planning in kunt zien, kun je ook het adres van de opdrachtgever zien en de rijroute en aanrijtijd zien dankzij een koppeling met Google Maps en Bing.
  • Je kunt afwezigheden aanvragen zoals vakantiedagen of andere vrije dagen.
  • Je kunt een chatbericht sturen aan je jobcoach in je eigen voorkeurstaal. De tekst wordt indien nodig vanzelf vertaald in de voorkeurstaal van de verzender/ ontvanger door een geïntegreerde vertaling.
  • Je kunt ten alle tijden je documenten inzien en tekenen. Je hoeft hiervoor niet meer naar kantoor te komen!
  • De ABU CAO en de Personeelsgids van House of Work hebben we ook toegevoegd aan de documenten in deze app zodat je ten alle tijden nog even kunt nakijken welke rechten en plichten je hebt, welke gedragsregels wij hanteren en daarnaast staat er nog andere praktische informatie in. 

Zie je hier functionaliteiten in staan waar je nieuwsgierig naar bent geworden en meer van wilt weten? Je Job Coach staat voor je klaar om het toe te lichten!