Aanmelden bij Holland Zorg

Aanmelden bij Holland Zorg – Ziekte-zorgverzekering: Ben jij een nieuwe medewerker van een van de House of Work labels? Dan zal je door House of Work worden aangemeld bij Holland Zorg.

Deze partij regelt de ziektekosten zorgverzekering die verplicht is in Nederland. Je krijgt dan na xx dagen een bevestigingsmail van Hollland Zorg met een inlog code. Ga naar de website hollandzorg.com en kies “Mijn Holland Zorg / My HollandZorg”

Op mijnhollandzorg heb je 2 opties. Je kiest nu eerste registratie en daar vul je jou Hollandse BSN (sofi)nummer en relatie nummer in. Het relatie nummer staat in de email van Hollandzorg die je ontvangen hebt. Deze mail ziet er als volgt uit (zie onderstaande afbeelding). Het kan zijn dat de mail in de spambox staat. Kijk dit na en open de mail.

Als je de eerste registratie gedaan hebt krijg je een SMS op je telefoon met een E-code. Hiermee kun je nu inloggen bij Hollandzorg. Hier staat alle informatie over jouw account.

Als je bent ingelogd, kun je jouw digitale zorgpas downloaden. Zorg ervoor dat je deze opslaat op jou telefoon. Je kunt er ook een screenshot of foto van maken. Het is handig om deze altijd bij u te hebben.