Op verzoek versturen wij UBL (XML) facturen

House of Work is continu bezig om de dienstverlening te verbeteren en aan te passen aan de huidige tijd. Daar hoort ook onze backoffice dienstverlening bij. Daarom is het vanaf nu mogelijk om onze facturen ook in UBL (het XML-formaat) te ontvangen, zodat deze direct automatisch in uw systeem worden opgenomen.

 

Wilt u in het vervolg ook uw facturen in UBL ontvangen? Geef dit dan door aan uw accountmanager, die ervoor zorgt dat u voortaan de facturen op die manier ontvangt!
 

Wat is een UBL-factuur?

Een UBL-factuur is een factuur in Universal Business Language; een gestandaardiseerde digitale 'taal' waarin documenten kunnen worden opgesteld. Een UBL-factuur wordt ook wel een e-factuur genoemd. Het is een digitale factuur die volgens een reeks afspraken in een standaard XML-formaat is opgebouwd. Dat betekent dat u specifieke informatie altijd op dezelfde plek op de factuur kunt vinden.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van een standaardformaat, is het gemakkelijk om gegevens uit te lezen en te verwerken in een boekhoudsysteem of financieel systeem. Omdat zowel de verzender als de ontvanger zich houden aan de standaardafspraken over hoe en waar de informatie wordt opgenomen in het document, zijn handmatige handelingen niet meer nodig. Een UBL-factuur is snel, betrouwbaar, veilig en foutloos.