EG Personeelsdiensten bestaat sinds 2001. Het bedrijf is ontstaan uit het in 1990 door Edwin Grootscholten opgerichte toenmalige agrarisch loonbedrijf. Sinds 2001 is naast Edwin, ook broer Leon Grootscholten mede-eigenaar van EG Personeelsdiensten.

Gespecialiseerd

EG Personeelsdiensten is actief in de tuinbouwsector, verpakkingsindustrie en groothandel. We zijn gespecialiseerd in het uitzenden van buitenlandse medewerkers, voor korte periodes en langere termijn. Wij werven onze medewerkers zelf, via onze kantoren in Polen en Roemenië. 

Gemotiveerde medewerkers

Wij zijn goed voor onze mensen. En dat merk je. Aan de motivatie en het werkplezier van onze medewerkers. Wij belonen onze uitzendkrachten goed. Primair, maar ook secundair en tertiair. We denken mee en assisteren in huisvesting, vervoer en andere zaken die de motivatie en het werkplezier bevorderen. 

Snel en adequaat

Door ons grote netwerk aan opdrachtgevers en onze uitgebreide database met medewerkers, kunnen wij snel en adequaat schakelen. Dat is voordelig voor zowel uitzendkracht als opdrachtgever.