Kom je werken bij EG Personeelsdiensten en ben je op zoek naar huisvesting in Nederland? Wij hebben verschillende kamers en zelfstandige woningen te huur, in de regio van onze opdrachtgevers. Prettig wonen is belangrijk om gemotiveerd en met veel plezier te werken.

Voel je snel thuis

Als arbeidsimmigrant is het even wennen aan je nieuwe woon- en werksituatie in Nederland. Je spreekt de Nederlandse taal (nog) niet en je hebt te maken met cultuurverschillen. Wennen kost tijd. Een prettige, veilige woonomgeving is bevorderlijk om snel en goed te acclimatiseren in Nederland.

Een sociaal leven

Maak gebruik van de huisvestingmogelijkheden van EG Personeelsdiensten en leer ook andere arbeidsimmigranten kennen. Zo bouw je snel een sociaal leven op in je nieuwe woon- en werkomgeving. Onze ervaring leer dat onze medewerkers die huisvesting bij EG Personeelsdiensten hebben geregeld, graag met elkaar optrekken. Dat is gezellig én leerzaam. Wissel onderling ervaringen uit, over werk- en privésituaties. Leer samen de Nederlandse cultuur beter kennen, rijd met elkaar mee, doe samen boodschappen en maak het samen gezellig.

Goede locatie

Wij bieden huisvesting in de regio van onze opdrachtgevers. Zo ben je altijd verzekerd van een goede woon-/werkverbinding. Veel collega's die bij dezelfde werkgever werken, rijden met elkaar mee.