We hebben een uitgebreide database met gemotiveerde medewerkers, die breed inzetbaar zijn voor verschillende uitvoerende werkzaamheden. In de tuinbouwsector, verpakkingsindustrie en groothandel. Wij zijn gewend om grote opdrachten aan te nemen, waar we enkele, soms tientallen en zelfs honderden gemotiveerde medewerkers tegelijkertijd plaatsen.

Persoonlijke begeleiding

Wij werven onze medewerkers zelf, via onze kantoren in Polen en Roemenië. Onze lokale coördinatoren spreken de taal en kennen de cultuur. We steken veel tijd en energie in de persoonlijke begeleiding van onze medewerkers, om een relatie voor lange termijn op te bouwen. Onze coördinatoren zijn vast aanspreekpunt en begeleiden ieder een groep met medewerkers. Dat is een prettig gevoel voor werkgevers, die weten dat hun uitzendkrachten altijd bij een vast contactpersoon terechtkunnen.

Huisvesting

Wij bemiddelen ook in het vinden van geschikte huisvesting in de buurt, voor onze medewerkers, om het woon-verkeer te beperken tot minimale kilometers. Wij hebben eigen woningen, gezamenlijk en zelfstandig. Zo helpen we onze medewerkers een veilig, prettig en sociaal leven in Nederland opbouwen. En dat merk je, als werkgever. Aan de motivatie en inzet van onze medewerkers.

Uitzenden / detacheren

Dringend medewerkers nodig? Voorspel je een drukke periode waarbij je extra medewerkers nodig hebt? Welkom bij EG Personeelsdiensten. Vertel ons je behoeften en wij helpen je graag. Neem contact op met één van onze accountmanagers, die je assisteert je wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Door onze uitgebreide database met gemotiveerde medewerkers en onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche, kunnen we snel en adequaat schakelen.